sobota 6. září 2008

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dear visitors to my blog
because I started to work again and because I have time, physically and mentally demanding work, because you can not do much freebie as before.
Social work as a nurse at home for the elderly and the rest of the time what I have to pay for children, families and households.
Nevertheless, I will try to continue a freebie for you to do more.
Thanks for your understanding :-)

Milí návštěvníci mého blogu,
Protože jsem začala opět pracovat a moje práce je fyzicky,psychicky a hlavně časově velmi náročná(pracuji jako soc.prac.-ošetřovatelka v Domově důchodců) a protože zbytek času co mám musím věnovat dětem-rodině a domácnosti-tak freebíček pro vás je mnohem míň.
I tak se ale budu snažit vám nějaká nová freebie dělat.
Děkuju za pochopení:-)

IVETA

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

thank you very much for so much freebie art almost every day. I understand, a working woman, household and scrapart is a hard job! Hope you wil get some rest.
I wil stil visit your blog every day!!

greetings from spain, hugs marjo

Anonymní řekl(a)...

Hi!
Thank you so much for another beautiful kit. I'm so grateful for everything you find time to post as freebies for us. I do hope you don't feel a pressure to make freebies, because it would be really sad if you would deside to stop making freebies altogether. You do have my understanding about other duties and responsibilities that you have to attend to. I will not stop to visit your blog. Your freebies are worth waiting for. Take care and I look forward to see what you come up with next.

All the best from Trine in Norway

Anonymní řekl(a)...

Beautiful, thank you very much.
grandma

Anonymní řekl(a)...

Milá paní Iveto, máte můj neskutečný obdiv a úctu. Sama jsem na mateřské a dobře tedy vím, kolik času člověku zbývá na sebe samého, a proto obdivuji, že vy ten svůj zbytek volného času věnujete přípravě nových freebie, která jsou neskutečně krásná a hlavně obrázky, které z nich tvoříte vy sama. Díky za to Iveta

Anonymní řekl(a)...

And you are very good at what you do. I love your work and appreciate how hard it is to keep a family and work. Thank youso much.

Anonymní řekl(a)...

Vraiment très très joli ce que vous faîtes. BRAVO ! Merci beaucoup